Pages

duminică, 8 ianuarie 2012

Carolina Herrera spune ca Kristen "a fost foarte emotionata" cand a probat rochia

Stiam ca a durat 6 luni ca Carolina Herrera sa creeze rochia special pentru nunta din "Zori de Zi" si ca l-a redus la tăcere pe Robert Pattinson,dar in noul numar al revistei Town&Country Weddings,designerul dezvaluie reactia lui Kristen Stewart.

"Am facut 3 incercari.Cand a imbracat rochia pentru prima data si s-a uitat peste umar,in oglinda,a fost foarte emotionata",spune Herrera."In acel moment nu era o actrita sau un personaj din film,ci o mireasa si chiar una fericita".

Rochia este ceea ce designerul o numeste "o uniune intre descrierea lui Stephenie [Meyer] si estetica stilului Herrera" - ceva ce a perfectionat timp de 25 de ani.

"Am luat in considerare personajul Bellei si felul in care Kristen o portretizeaza,si ce si-ar dori acest personaj sa poarte in cea mai importanta zi din viata ei.Este facuta din crep satin si matase.Răscroiala este în formă de V,indeajuns cat sa se vada claviculele.Modelul de pe spate are forma ovala si este marginita de dantela Chantilly.Este foarte romantica si cand toate detaliile sunt unite,se creaza o imagine specifica stilului si personalitatii Bellei".   Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lasa-ne un mesaj...