Pages

sâmbătă, 14 ianuarie 2012

Kristen Stewart va fi noua imagine a parfumului Balenciaga

Catalogată adeseori drept un paria în materie de modă din cauza stilului gotic şi lipsei de interes faţă de aspectul ei fizic atât pe covorul roşu, cât şi pe stradă, Kristen Stewart a început în ultima vreme să îşi schimbe atitudinea vizavi de ţinutele vestimentare pe care le îmbracă la premierele filmelor sau la diverse evenimente mondene, optând pentru rochii feminine şi elegante, potrivite însă cu vârsta ei.

Adeptă a principiului potrivit căruia cine râde la urmă, râde mai bine, iubita britanicului Robert Pattinson a încheiat recent un contract avantajos din punct de vedere financiar cu Balenciaga şi va deveni imaginea parfumului pe care îl va lansa brandul spaniol în cursul anului 2012, călcând astfel pe urmele actriţei Charlotte Gainsbourg, care a promovat primul parfum al respectivei case de modă în anul 2010. Vorbind cu editorii revistei de modă Women’s Wear Daily, interpreta Bellei Swan din franciza “The Twilight Saga” şi-a exprimat entuziasmul cu privire la colaborarea cu brandul Balenciaga, ale cărui creaţii le admiră de pe vremea când nu avea nici cele mai vagi cunoştinţe despre fashion: “Balenciaga a ieşit întotdeauna în evidenţă din punctul meu de vedere. Chiar şi atunci când am început pentru prima dată să mă interesez de modă şi arareori cunoşteam numele brandului ale cărui haine le purtam, recunoşteam şi iubeam creaţiile Balenciaga. Este ca şi cum aş fi parcurs un cerc complet să fiu implicată într-o colaborare cu un brand care vorbea pe limba mea atunci şi care, în mod evident, continuă să mă încânte şi acum. Brandul este pur şi simplu grozav. Este o realitate. Te provoacă la o mulţime de niveluri. Nu este lipsit de spontaneitate şi nu se teme de nimic. Întotdeauna se menţine într-un echilibru perfect. Este incontestabil cel mai bun“.

Actriţa în vârstă de 21 de ani, pe care o veţi vedea în rolul unei Albe ca Zăpada războinice în fantezia “Snow White and the Huntsman“, nu a fost tocmai o răsfăţată a caselor de modă atunci când a venit vorba de contracte de publicitate, stilul ei bizar şi relaxat neinspirând încredere brandurilor celebre, o sursă declarându-le anul trecut jurnaliştilor revistei Star că nu se înghesuie nimeni să lucreze cu Kristen: “Are unghii murdare, bascheţi jerpeliţi şi o atitudine nesuferită. Foarte puţine persoane vor să lucreze cu ea fiindcă ea nu doreşte să arate bine“.

Nicolas Ghesquière, directorul de creaţie de la Balenciaga, nu îşi pleacă urechea la criticile ce i se aduc lui Kristen Stewart, faţă de care are numai cuvinte de laudă, precizând că şi-a dorit să colaboreze cu actriţa încă din anul 2006: “Kristen combină modernismul noului parfum Balenciaga cu sensibilitatea ei unică şi cu inteligenţa. De la prima ei apariţie în Panic Room până la prezenţa în filmul independent Welcome to the Rileys, am remarcat întotdeauna evoluţia ei progresivă. În anul 2006 am invitat-o să apară într-un proiect filmat de Bruce Weber. De atunci mi-am dorit mereu să colaborez din nou cu ea, ştiind că împărtăşeşte spiritul radical al brandului Balenciaga“.  Sursa

Un comentariu:

Lasa-ne un mesaj...