Pages

joi, 19 ianuarie 2012

Desi sunt rivale pe ecran, Charlize Theron şi Kristen Stewart sunt prietene în viaţa reală

Deşi sunt duşmance de moarte în fantezia “Snow White and the Huntsman“, în care interpretează rolurile Albei ca Zăpada şi Reginei celei Rele, Kristen Stewart şi Charlize Theron se înţeleg minunat în viaţa reală şi sunt prietene, laureata premiului Oscar declarându-i jurnalistului Marc Malkin de la E! News că nu a întâlnit-o niciodată pe actriţa din franciza “The Twilight Saga” înainte de a semna amândouă contractele pentru adaptarea modernistă a basmului fraţilor Grimm, dar a simţit o conexiune specială cu aceasta din primul moment.
Prezentă la hotelul Four Seasons pentru a participa la evenimentul BAFTA Los Angeles Tea Party, sud-africanca Charlize Theron (36 ani) a menţionat că are atât de multe lucruri în comun cu iubita lui Robert Pattinson încât ar putea conversa cu ea fără încetare, ceea ce s-a şi întâmplat atunci când s-au cunoscut în avionul cu care călătoreau spre San Diego pentru a-şi promova filmul la Convenţia Comic-Con: “Ne-am întâlnit în avionul cu care mergeam la Comic-Con. Ştii sentimentul acela când cunoşti pe cineva şi prietenia se leagă fără niciun fel de efort? A fost o relaţie minunată de la început. Nu puteam să ne oprim din vorbit. Avionul aterizase şi însoţitoarele de bord ne sugerau din priviri să coborâm, iar noi continuam şi continuam să pălăvrăgim. Cred că amândouă iubim ceea ce facem şi venim cu plăcere la filmări“. Întrebată la ce chinuri groaznice o supune ea în calitate de diabolică mamă vitregă pe Albă ca Zăpada portretizată de Kristen Stewart, Charlize Theron a lăsat să se înţeleagă că lucrurile stau exact invers, iar ea este cea care încasează înfrângere după înfrângere din partea prinţesei războinice: “Filmul este mai degrabă despre ceea ce îmi face Kristen mie“.


Australianul Chris Hemsworth, care intră în pielea vânătorului care o instruieşte pe Albă ca Zăpada în arta războiului şi o învaţă tehnici de supravieţuire, a fost de asemenea prezent la BAFTA Los Angeles Tea Party şi a răspuns la întrebările legate de drama biografică cu temă sportivă “Rush“, în care intră în pielea regretatului campion mondial de Formula 1 James Hunt: “Este sfârşitul unei ere în care sportivii puteau să scape basma curată chiar dacă beau, petreceau şi se dedau la tot felul de nebunii. Este perioada de dinainte de a intra în scenă sponsorii şi a ruina totul”.  Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lasa-ne un mesaj...