Pages

luni, 2 ianuarie 2012

Kristen Stewart i-a pregătit o surpriză iubitului ei, Robert Pattinson

Cuplul Kristen Stewart - Robert Pattinson au petrecut Crăciunul departe unul de celălalt pentru a fi alături de familiile lor. Totuşi, actriţa i-a pregătit un cadou scump şi modern, care să recompenseze lipsa prezenţei ei la masa de sărbători.
Revista US Weekly titrează că artista a cheltuit 12.000$ pe două modele rare de chitară, pe care le-a achiziţionat înainte de Crăciun, special pentru Rob, care este un împătimit al acestui instrument.
Cadoul lui Kristen constă într-o chitară 1959 Fender Jazzmaster şi un 1947 K&F Lap Steel. Vânzătorul din magazin a afirmat că vedeta era foarte mândră de obiectele alese.
“Kristen ştia ce să cumpere, pentru că toată lumea de la magazin cunoaşte gusturile lui Rob, acesta fiind un client fidel”, a spus proprietarul magazinului.
Nici Robert Pattinson nu se lasă mai prejos; el a fost fotografiat de paparazzi, cu două zile înainte de a pleca spre Londra, într-un magazin din Los Angeles. Tânărul i-a cumpărat iubitei un poster vintage, care o înfăţişează pe actriţa Essy Perrson într-o scenă din filmul “I, a woman”, din anul 1965. Essy Perrson şi Kristen Stewart au trăsături similare, ceea ce motivează alegerea lui Robert.
“Rob a petrecut puţin peste o oră în magazin, alegând cadouri de Crăciun”, a afirmat o persoană care l-a văzut în acel loc.
 Având în vedere faptul că britanicul şi-a petrecut Crăciunul în Londra, iar Kristen a rămas în Los Angeles alături de familia ei, cei doi au fost împreuna în noaptea dintre ani. Petrecerea pentru Revelion a fost organizată de prieteni comuni, la Palihouse Holloway, unul dintre hotelurile preferate ale actorului, situat în West Hollywood.   Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lasa-ne un mesaj...