Pages

miercuri, 21 martie 2012

Saga Amurg: Zori de zi Partea 1, acum pe BLU-RAY si DVD

Cea de-a patra parte a povestii de iubire dintre vampirul Edward si muritoarea Bella, devenita un adevarat fenomen mondial, Saga Amurg: Zori de zi Partea 1 este disponibila in editie speciala pe BLU-RAY si DVD, din 21 martie, in toate magazinele de specialitate partenerePro Video.


Cu aceiasi Robert Pattinson, Kristen Stewart siTaylor Lautner in rolurile principale, filmul Saga Amurg Zori de zi Partea 1 aduce un plus de suspans, actiune, romantism si o serie de elemente bonus surprinzatoare in versiunea pe 2 DVD-uri si editia speciala pe BLU-RAY: Making of – Dragoste. Moarte. Nastere, Nunta si Destinul lui Jacob.


Acest episod al Sagai Amurg duce povestea de dragoste dintre Bella si Edward pe un fagas aproape normal. Vampirul si muritoarea par sa se bucure acum de o casatorie aparent linistita, dar nu pentru mult timp, fericirea lor fiind din nou spulberata de tradari si pericole negandite.


Dupa controversata nunta, Bella (Kristen Stewart) si Edward (Robert Pattinson) pleaca in Rio de Janeiro pentru luna de miere. Rodul pasiunii lor nu se lasa mult asteptat, Bella ramanand imediat insarcinata. Si cum legatura lor nu ar fi trebuit sa dea nastere unui urmas, venirea pe lume a creaturii hibride aproape ca o ucide pe Bella. Singura ei sansa de supravietuire este ca Edward sa o transforme in vampir.


Pana sa realizeze ce se intampla, Edward, Bella si fiica lor Renesmee ajung sa fie vanati atat de Volturi, cat si de varcolaci, iar razboiul mocnit dintre clanuri este pe cale sa se reaprinda.


Filmul Saga Amurg: Zori de zi Partea 1 poate fi achizitionat in editii speciale pe BLU-RAY si DVD incepand cu 21 martie din toate centrele comerciale si magazinele de specialitate, precum si de pe site-ulwww.provideo.ro, la un pret recomandat de 79.90 RON, respectiv 51.90 RON.


Nu uitati de concurusl organizat de catre TwilightSaga.ro in colaborare cu ProVideo, unde aveti sansa sa castigati unul dintre cele 5 DVD-uri Saga Amurg: Zori de Zi – Partea 1 sau, premiul cel mare, un super-pachet cu cele 4 filme aparute pana acum. Mai multe detalii agsiti pe pagina concursului.  Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lasa-ne un mesaj...