Pages

joi, 16 iunie 2011

Iti plac filmele cu vampiri? Iata cele mai asteptate premiere ale anului 2011

CINEMA

Pe marile ecrane, iubitorii filmelor cu vampiri vor avea anul acesta ocazia sa-i reintalneasca pe Bella si Edward, sa cunoasca un preot - vanator de vampiri si sa il vada pe Colin Farrell cu colti. Suna interesant, nu?
TWILIGHT SAGA: BREAKING DAWN part I

Actori principali: Kristen Stewart, Robert Pattinson, Taylor Lautner

Ecranizare a romanelor cu acelasi titlu scrise de Stephenie Meyer, Saga Amurg prezinta povestea muritoarei Bella si a vampirului Edward. Intre cei doi se naste o dragoste profunda si, desi totul le este impotriva, ei lupta pentru dragostea lor si reusesc sa ramana impreuna.

In Saga Amurg gasim de toate: vampiri, varcolaci, scene de dragoste, scene de lupta si suspans.

Debutul cinematografic pentru Saga Amurg a avut loc la finalul anului 2008, cand s-a lansat Twilight (Amurg). Filmul a intrecut orice asteptari, inregistrand un succes enorm in toata lumea si transformandu-i pe actorii principali in super-vedete, practic peste noapte.

Incurajati de succesul Twilight producatorii au lansat partea a doua, New Moon (Luna Noua), in 2009 si a treia, Eclipse (Eclipsa), in 2010.

Pentru anul 2011, suntem invitati la nunta Bellei si a lui Edward in data de 18 noiembrie, cand va avea loc premiera partii a patra: Breaking Dawn part I.

Finalul povestii il vom afla abia anul viitor, cand va fi lansat - Breaking Dawn part II - programat pentru data de 16 noiembrie 2012.



FRIGHT NIGHT
Actori principali: Colin Farrell, Anton Yelchin, David Tennant

Filmul este un remake al unei comedii-horror din anii '80. Adolescentul Charley Brewster il banuieste pe noul sau vecin, Jerry Dandrige ca ar fi vampir. Bineinteles, nimeni nu crede in banuielile sale, asa ca Charley apeleaza, pentru ajutor, la eroul serialului sau preferat - un vanator de vampiri.

Colin Farrell in rolul unui vampir! Asa ceva nu trebuie ratat cu siguranta!

Premiera va avea loc pe 19 august 2011.




PRIEST 3D (Razbunatorul)        
Actori principali: Paul Bettany, Cam Gigandet, Maggie Q

Intr-o lume distrusa de razboaie seculare intre oameni si vampiri, un preot isi incalca juramintele catre biserica si porneste intr-o cursa pentru a-i vana pe vampirii ce i-au rapit nepoata.

Idea filmului s-a nascut dintr-o carte de benzi desenate coreana, insa actiunea filmului are loc la 150 ani dupa intamplarile din carte.

Priest a avut premiera si la noi in tara in luna mai 2011 si inca il mai puteti gasi in cinematografe.








SERIALE

Anul acesta, doua dintre cele mai apreciate seriale cu vampiri isi vor relua difuzarea cu serii noi: True Blood si The Vampire Diaries
TRUE BLOOD

Actori principali: Anna Paquin, Stephen Moyer, Alexander Skarsgard, Sam Trammell

Localizata intr-un mic orasel din sudul SUA, actiunea serialului True Blood, prezinta povestea unei chelnerite telepate, Sookie Stackhouse, care descopera lumea supranaturala ce o inconjoara in momentul in care se indragosteste de vampirul Bill Compton.

Primul sezon a fost difuzat incepand din septembrie 2008 si fanii nu au intarziat sa apara.
Pana in prezent producatorii ne-au rasfatat cu 3 sezoane, iar in 26 iunie 2011 avem un nou motiv de sarbatoare: debuteaza sezonului 4.

Serialul True Blood are la baza romanele din seria "Southern Vampires" ale autoarei Charlaine Harris. Pana acum, primelor 3 carti din aceasta serie li s-a dedicat cate un sezon din True Blood. Charlaine Harris a scris, pana in prezent, 10 carti din seria "Southern Vampires". Nu ne ramane decat sa speram ca HBO va continua sa produca True Blood pana la epuizarea cartilor.



THE VAMPIRE DIARIES

Actori principali: Nina Dobrev, Paul Wesley, Ian Somerhalder

Desi are la baza cartile omonime ale scriitoarei L. J. Smith, serialul The Vampire Diaries a dezvoltat intrigi, personaje si relatii mult mai complexe.

Firul epic urmareste povestea unui grup de liceeni care sunt pusi fata in fata cu incredibilul: toti monstrii din povestile de groaza exista cu adevarat si sunt extrem de atrasi de micul lor orasel. In centrul actiunii este frumoasa Elena, de care se indragostesc fratii Stefan si Damon Salvatore. Curand Elena afla si secretul fratilor Salvatore: acestia sunt vampiri si, cu 140 ani in urma, au fost indragostiti tot de aceeasi fata, Katherine, cu care Elena se aseamna perfect.

Sezonul I al serialul The Vampire Diaries a avut premiera in septembrie 2009. Foarte consecventi, in septembrie 2010, producatorii au lansat sezonul 2.

Pentru anul acesta asteptam cu interes sezonul 3, care va avea premiera, bineinteles, in septembrie 2011.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lasa-ne un mesaj...