Pages

duminică, 18 decembrie 2011

Robert Pattinson şi Kristen Stewart, relaţie doar de ochii lumii


La putin timp dupa ce personajele pe care le-au jucat in ultimul film din "Saga Amurg" si-au facut juraminte in fata altarului, vestile cum ca Robert pattinson si Kristen Stewart s-ar fi despartit se inmultesc. : The national Enquirer" da drept sigura informatia ca Pattinson vrea sa se implice intr-o noua relatie.


Conform sursei citate, Kristen şi Robert ar fi avut o discuţie decisivă, care ar fi dus direct la despărţire. Se pare că starul din "Amurg" s-a săturat de relaţia cu colega lui de platou şi nu s-ar fi sfiit să ii spună pe şleau acest lucru.

Kristen Stewart a fost nevoită să asculte pană la capăt explicaţiile iubitului ei, alături de care a trăit o poveste de dragoste timp de mai bine de 4 ani. Singurul motiv pentru care actriţa mai zambeşte, scriu jurnaliştii mondeni din State, este pentru că fotografii sunt incă pe urmele lor, iar mediatizarea filmului lor continuă să fie in prim plan.

Acesta nu a fost singurul episod dramatic din viaţa celor doi tineri actori. De curand, mai multe fotografii cu Robert Pattinson şi o altă colegă din filmul "Amurg" au umplut internetul şi au alimentat zvonurile legate de despărţirea dintre el şi Kristen Stewart.

Pană cand "Saga Amurg" va ajunge la ultimul film, actorii principali se ocupă de alte proiecte. Kristen Stewart a terminat recent filmările la "Snow White and the Hunstmen", iar Pattinson işi caută de zor roluri care să il ţină ocupat.        Sursa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Lasa-ne un mesaj...